Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ο αγώνας δόμου πόλης με την επωνυμία KOS CITY RUN

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ο αγώνας δόμου πόλης με την επωνυμία KOS CITY RUN

        Ο   Κ.Α.Ο.  Φιλίνος συνδιοργάνωσε ΜΑΖΙ με το Τμήμα Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω τον  1ο αγώνα δόμου πόλης με την επωνυμία KOSCITYRUN, και θα ήθελε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωσή του.

        Τους 73 αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή. Τους 45 αθλητές που έτρεξαν την απόσταση. Τους Κώους πολίτες που υποχρεώθηκαν να ανεχθούν το κλείσιμο των οδών που είχαν πρόσβαση στην διαδρομή του αγώνα, και πάλι συγγνώμη για την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας.

        Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά και τους ευχαριστούμε:

Το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ Κω που εκφράστηκε με την έμπρακτη συμμετοχή και βοήθεια από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρό του κ. Θάνο Σταματάκη και τα στελέχη του.

Την Δημοτική Αστυνομία Κω .

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τμήμα Κω .

Τον Ερυθρό Σταυρό Κω.

Την 80 ΑΔΤΕ και το προσωπικό του .

Το Ξενοδοχείο ContinetalPalaceγια την φιλοξενία των μη Κώων αθλητών.

Τα Μ.Μ.Ε. Κω για την προβολή και την κάλυψή τους.

          Ο αγώνας αυτός παρότι αναβλήθηκε δύο φορές και η διαδρομή του έτυχε να καταληφθεί από την κατασκήνωση μεταναστών και προσφύγων, έδειξε ότι οι Κώοι, άνδρες και γυναίκες αγαπούν τον αθλητισμό και στον επόμενο αγώνα θα ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες.

Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού και τους αθλητές ώστε ο αγώνας του 2016 να είναι άξιος λόγου Διεθνών σχολίων. Η συμπαράσταση όλων είναι ευπρόσδεκτη.

ADVERTORIALS