Νέα ''βόμβα'' από τον Ιπποκράτη. Μία ανάσα από τον Κ. Χαρίση

Νέα ''βόμβα'' από τον Ιπποκράτη. Μία ανάσα από τον Κ. Χαρίση

Οι «βόμβες» που πέφτουν στην Κω δεν έχουν σταματημό... Και φυσικά μιλάμε με τη μεταφορική σημασία της λέξεως κι αναφερόμαστε στις κινήσεις του Ιπποκράτη. Το κωακό σωματείο λοιπόν έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Κώστα Χαρίση, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια (2012-15) έπαιξε στον Άρη και από το 2008 έως το 2012 στον Κολοσσό. Ο 36χρονος σέντερ που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της κωακής ομάδας και ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί του Ιπποκράτη, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Αντώνη Ασημακόπουλο. Οι Κώοι πήραν τη θέση των Αγίων Θεοδώρων στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και πλησίασαν τον έμπειρο αθλητή, ο οποίος είπε το «ναι» και κατά 90% θα παίξει στον Ιπποκράτη.
Ο Κώστας Χαρίσης δέχθηκε «κρούση» τόσο από τον Κολοσσό όσο και από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ωστόσο η πρόταση του Ιπποκράτη ήταν καλύτερη και πιθανότατα θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος αθλητής φυσικά βρίσκεται συνεχώς σε επαφές τόσο με τον πρόεδρο του συλλόγου Στέφανο Χαρτοφύλη όσο και με τον Αντώνη Ασημακόπουλο, με τους δύο άνδρες να πείθουν τον Χαρίση να μετακομίσει στην Κω. Ο Ιπποκράτης δείχνει τις άγριες διαθέσεις του και με την παρουσία των δύο έμπειρων αθλητών θέλει να «χτίσει» μία νέα δυνατή ομάδα, που θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική. Έστω και καθυστερημένα, οι Κώοι «χτίζουν» τη νέα ομάδα, ωστόσο αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, αφού στις 11 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, με τον Ιπποκράτη Κω να υποδέχεται το ισχυρό και παραδοσιακό Μαρούσι, που έχει ενισχυθεί σημαντικά.
Ουσιαστικά την ανδρική ομάδα του Ιπποκράτη Κω θα «τρέξουν» φέτος ο πρόεδρος Στέφανος Χαρτοφύλης και ο Άκης Ζωγραφάκης και εντός των ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Κώστα Χαρίση. Ο έμπειρος σέντερ έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή καριέρα στα γήπεδα της Α1. Τη σεζόν 1998-99 έπαιξε σε ηλικία 19 ετών στον Παπάγου και η επόμενη ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία ήταν ο Ολυμπιακός τη σεζόν 2003-04, όπου είχε 8 συμμετοχές. Τη χρονιά 2006-07 έπαιξε- μαζί με τον Αντώνη Ασημακόπουλο- στη «νεοφώτιστη» Ολυμπιάδα Πάτρας, τη χρονιά 2007-08 πήγε στην Α.Ε.Κ. και ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στον Κολοσσό (2008-12) και τρία στον Άρη (2012-15).

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ADVERTORIALS