Τελικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Κ22

Τελικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Κ22

Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες δύο ζευγάρια από τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών για να συμμετάσχουν στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην κατηγορία των νέων ανδρών (Κ22).

Πρόκειται για τους Χατζηνικολάου Δημήτρη και Γαμβρέλλη Παναγιώτη που αγωνίζονται φέτος για πρώτη φορά μαζί και για τους Κώστογλου Στέφανο και Γιαννόπουλο Χρήστο, οι οποίοι χθές συμμετείχαν και σε προπονητικό καμπ με την αποστολή της Αγγλίας που προετοιμάζεται στην Αθήνα για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ18 και Κ22.

Οι Χατζηνικολάου Γαμβρέλλης κληρώθηκαν στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τους Κιμπλ/Ευγενίδη νούμερο ένα ομάδα του ταμπλό και Γαζή/Κάππα. Μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς κατάφεραν να πετύχουν δύο νίκες επί των αντιπάλων τους και να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο, περνώντας στην οκτάδα. Στο πρώτο παιχνίδι παίζοντας πολύ καλά νίκησαν με 2-1 σετ τους Κιμπλ/Ευγενίδη, ενώ λίγο αργότερα νίκησαν με 2-0 και τους Γαζή/Κάππα.

Στο τέλος της ημέρας αγωνίστηκαν και οι Κώστογλου/Γιαννόπουλος με τους Αντύπα/Σακκά από την Πρέβεζα νικώντας με 2-0 σετ σε ένα παιχνίδι που τους έδωσε την πρόκριση στην οκτάδα, καθως οι αντίπαλοι είχαν ηττηθεί από τους Ζήση/Κουρτίδη, νούμερο δύο ομάδα στο ταμπλό. Αύριο θα διεκδικήσουν  την πρώτη θέση στον όμιλο, εναντίον της ομάδας Ζήση/Κουρτίδη.

ADVERTORIALS