Βαθμολογίες πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross

Βαθμολογίες πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS
Με μόλις έναν αγώνα να απομένει για την συμπλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross 2015 (το Σαββατοκύριακο 4&5 Ιουλίου) οι οδηγοί του ΙΚΑΡΟΥ βρίσκονται να διεκδικούν θέσεις μέσα στην τριάδα της τελικής κατάταξης των κατηγοριών που λαμβάνουν μέρος, ενώ οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει όλοι μαζί δίνουν στον ΙΚΑΡΟ την δεύτερη θέση στην κατάταξη σωματείων.
Αναλυτικά:
Στην κατηγορία ΜΧ1, η εγκατάλειψη που είχε ο Άρης Τσαρνάς στο Α σκέλος του τελευταίου αγώνα, του κόστισε μία θέση αφού από την 3η έπεσε σην 4η, βέβαια ο στόχος της ανακατάληψις της θέσης είναι εφικτός και υπάρχει και μικρή ελπίδα για την 2η θέση (υπό προϋποθέσεις) αφού ο Παναγιώτης Κουζής έχει αποσυρθεί από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο.
Στην 8η θέση έχουμε τον Νίκο Λυρίου, μια θέση η οποία θεωρητικά θα χαθεί λόγω της αποχώρησης του Νίκου από την ΜΧ1.
Στην κατηγορία ΜΧ2 έχουμε τον Φραγκίσκο Ζούνη στην 8η θέση αλλά πολύ κοντά στην 7η και με απόσταση ασφαλείας από την 9η
Στην 17η θέση έχουμε τον Νίκο Λυρίου έχοντας ελπίδες στον τελευταίο αγώνα να καταφέρει να σκαρφαλώσει (μαθηματικά) έως και την 11η
Στην 28η θέση βρίσκουμε τον Βασίλη Χρυσοχό με 14 βαθμούς και συμμετοχή μόνο στο Α σκέλος του πρώτου αγώνα
Στην κατηγορία ΜΧ2Τ ο Φραγκίσκος Ζούνης έχοντας διαφορά 16 βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης (Δεμερδεσλή Νίκο) θέλει 34 βαθμούς στον τελευταίο αγώνα (μία τέταρτη και μία πέμπτη θέση στα δύο σκέλη) για να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής.
Στην 5η θέση αλλά με δύο συμμετοχές έχουμε τον Παναγιώτη Αλετρά με 50 βαθμούς, θέση η οποία δεν είναι ασφαλής με την διαφορά που έχει από τους οδηγούς που τον ακολουθούν σε περίπτωση που λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα.
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Φίλιππας Γιακουμάκης δείχνει να εξασφαλίζει την 3η θέση, το μόνο που χρειάζεται είναι μία καλή παρουσία στον τελευταίο αγώνα.
Στην 8η θέση έχουμε τον Σταμάτη Λυρίου ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην Πτολεμαϊδα, έχασε πολύ έδαφος και έπεσε στην βαθμολογία.
Πολύ κάτω στην βαθμολογία βρίσκουμε και τον θεολόγο Ζούνη συμμετοχή μόνο στο Α σκέλος του πρώτου αγώνα.
Στην Κατάταξη Σωματείων ο ΙΚΑΡΟΣ έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση αφού δεν απειλεί αλλά ούτε απειλείται από κανένα σωματείο.
Τέλος να θυμίσουμε και τους οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χωρίς να καταφέρουν όμως να βαθμολογηθούν, στην κατηγορία ΜΧ1 ο Παναγιώτης Πατσανάς, στην κατηγορία ΜΧ2 ο Θοδωρής Διαμαντής από τη Λέρο και στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Ηλίας Πιτσικούλης.
ADVERTORIALS