Μόνο νίκες στα πρωταθλήματα βόλεϊ για τις ομάδες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών εντός έδρας

Μόνο νίκες στα πρωταθλήματα βόλεϊ για τις ομάδες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών εντός έδρας

Μόνο νίκες στα πρωταθλήματα βόλεϊ για τις ομάδες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών εντός έδρας

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω με τον Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς στο κλειστό γυμναστήριο για τα πρωταθλήματα βόλεϊ. Τα παιχνίδια ήταν για τις κατηγορίες των κορασίδων, νεανίδων, εφήβων και ανδρών. Οι ομάδες του συλλόγου κατάφεραν να νικήσουν σε όλες τις συναντήσεις, κάνοντας σημαντικά βήματα για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στις τρεις από αυτές.

Το μεσημέρι, την αρχή έκαναν οι κορασίδες, οι οποίες μετά από σπουδαία εμφάνιση πήραν το παιχνίδι με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο πρώτο και δεύτερο σετ, είχαν σταθερή υποδοχή, επηρέασαν την αντίπαλη υποδοχή με καλό σερβίς και με καλές επιλογές στην επίθεση, ξέφυγαν από νωρίς στα σετ, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή τους να μοιράσει το χρόνο παιχνιδιού σε όλες τις παίκτριες. Το τρίτο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό αλλά και σε αυτό η ομάδα μας ήταν πιο σταθερή στα κρίσιμα σημεία και με λιγότερα λάθη έφτασε στην κατάκτησή του και στη νίκη. Η νίκη αυτή δίνει σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο στις κορασίδες αφού τα κορίτσια έχουν μόνο νίκες στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και προηγούνται στη βαθμολογία.

Ακολούθησε το παιχνίδι για την κατηγορία των νεανίδων. Η δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν μεγάλη, και τα κορίτσια του συλλόγου αξιοποίησαν την διαφορά ποιότητας και πέτυχαν νίκη με 3-0 σετ. Οι παίκτριες έκαναν σωστά τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, ο προπονητής μοίρασε και εδώ το χρόνο του παιχνιδιού σε όλες τις αθλήτριες, χωρίς να επηρεαστεί η επίδοση της ομάδας και τελικά η ομάδα μας πήρε τη νίκη και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Το απόγευμα σειρά είχαν οι έφηβοι σε ένα παιχνίδι που προβλεπόταν πολύ δυνατό καθώς οι αντίπαλοι είναι εξορισμού οι συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας μπήκε σφιγμένη στο πρώτο σετ και δεν κατάφερε να το πάρει. Κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν τον αγώνα κάνοντας ένα τέλειο δεύτερο σετ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού η Τελχινίδα κατάφερε να προηγηθεί σε ένα σετ που οι παίκτες μας έκαναν πολλά λάθη. Στο τέταρτο σετ έγινε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες έφτασαν μαζί στο σκορ μέχρι το τέλος, όπου εκεί με δύο καλά σερβίς χάλασε η υποδοχή του αντιπάλου και στην κόντρα επίθεση η ομάδα μας πήρε το σετ, ισοφάρισε εκ νέου τον αγώνα και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Η Τελχίνιδα  μπήκε δυνατά στο πέμπτο σετ και προηγήθηκε με 7-4. Τα παιδιά βρήκαν ψυχικές δυνάμεις βελτίωσαν το σερβίς τους και ισοφάρισαν σε 8-8 και από εκείνο το σημείο και μετά ήταν πιο σταθεροί και ψύχραιμοι παίρνοντας τελικά το σετ με 15-11 κάνοντας το 3-2, αποτέλεσμα που τους δίνει σοβαρό προβάδισμα για το εφηβικό πρωτάθλημα, αφού απομένει μόνο ένα παιχνίδι κι αυτό εντός έδρας.

Στο τέλος της ημέρας έγινε η αναμέτρηση για το ανδρικό πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σχεδόν με τους ίδιους αθλητές. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα στο εφηβικό, κουρασμένοι και ψυχολογικά και σωματικά και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την ομάδα μας. Μόνο στο τρίτο σετ προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η ομάδα μας ήταν πιο αποφασιστική στο τέλος και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας είναι πια το ακλόνητο φαβορί και για το ανδρικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγιναν το Σάββατο 17 Ιανουαρίου:

Κατηγορία κορασίδων

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 14.30  κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω - Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς 3-0 (25-18, 25-14, 26-24) σε 79’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Βλάχου Αναστασία, Γιαννοπούλου Ευγενία, Μήλα Ευγενία,  Κεφαλιανού Μαρία, Πισσάρη Γιάννα, Φεσσάρα Ειρήνη, Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Ζαμάγια Σταματία, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Γεωργίου Ξένια.

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Τσιμισίρης Μ.) Αμορανίτη Κώτη, Λορέντζου, Γκίκα, Τερζίου, Κωνσταντάκη, Χουσείν, Ζέρβα,  Παπαδοπούλου Αργυράκη, Παρασκευά.

Διαιτητές ήταν οι Λαζαράκης Λάζαρος και Χατζησταυρίδης Νίκος.

Κατηγορία νεανίδων

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 16.30  κλειστό γυμναστήριο Κω

 

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω - Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς 3-0 (25-14, 25-17, 25-19) σε 86’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Βλάχου Αναστασία, Γιαννοπούλου Ευγενία, Μήλα Ευγενία,  Κεφαλιανού Μαρία, Πισσάρη Γιάννα, Φεσσάρα Ειρήνη, Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Ζαμάγια Σταματία, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Γεωργίου Ξένια.

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Τσιμισίρης Μ.) Αμορανίτη Κώτη, Λορέντζου, Κωνσταντάκη, Χουσείν, Ζέρβα,  Παπαδοπούλου Αργυράκη, Θεοδωράτου, Κατερέλου, Παρασκευά.

Διαιτητές ήταν οι Χατζησταυρίδης Νίκος και Λαζαράκης Λάζαρος.

Κατηγορία Εφήβων:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 18.30  κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω - Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς 3-2 (22-25, 25-16, 22-25, 26-24, 15-11) σε 135’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μωρές Μιχάλης, Περής Παναγιώτης, Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Χατζηάμαλλος Στέλιος, Παπαστεριάδης Θεοδόσης.

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς(Τσιντομηνάς Ν.)  Ορμενάι, Χατζηγεωργίου Γ., Σαρικάς, Γεράκης, Χειμωνέτος Κ., Χατζημανώλης.

Διαιτητές ήταν οι Λαζαράκης Λάζαρος και Χατζησταυρίδης Νίκος.

Κατηγορία Ανδρών:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 20.30  κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο.Αθλοπαιδιών Κω - Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς 3-0 (25-17, 25-20, 26-24) σε 69’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μωρές Μιχάλης, Περής Παναγιώτης, Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Χατζηάμαλλος Στέλιος, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Καλαϊτζής Γιώργος, Σταμόγλου Μανώλης.

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς(Τσιντομηνάς Ν.) Τσιμισίρης, Χαρισίδης, Χατζηγεωργίου, Ορμενάι, Σαρικάς, Γεράκης, Χειμωνέτος Κ., Χατζημανώλης.

Διαιτητές ήταν οι Χατζησταυρίδης Νίκος και Λαζαράκης Λάζαρος.

ADVERTORIALS