Καταγγέλθηκε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και εκβιασμού στην Κω, εις βάρος 25χρονης από τη Συρία, από 32χρονο Παλαιστίνιο

Καταγγέλθηκε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και εκβιασμού στην Κω, εις βάρος 25χρονης από τη Συρία, από 32χρονο Παλαιστίνιο

Η 25χρονη με καταγωγή από τη Συρία κατήγγειλε τον 32χρονο Παλαιστίνιο για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για εκβιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης πριν από περίπου 3 μήνες, η κοπέλα διανυκτέρευσε στο σπίτι του 32χρονου. Εκείνο το βράδυ ο άνδρας πλησίασε την κοπέλα την ώρα που κοιμόταν και αφού την θώπευσε, επιχείρησε να αφαιρέσει και το παντελόνι της, ζητώντας της να προβούν σε σεξουαλική πράξη. Η κοπέλα τον έσπρωξε και έφυγε από την οικία του.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της κοπέλας, ο άνδρας συνέχιζε να της στέλνει μηνύματα, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες με πρόφαση ότι θέλει να την ενημερώσει για κάτι, της ζήτησε να βρεθούν. Η κοπέλα πήγε στη συνάντηση και τότε ο 32χρονος τις έδειξε φωτογραφίες της, από την βραδιά που είχε κοιμηθεί σπίτι του, στις οποίες φαινόταν ο άνδρας να έχει καθίσει δίπλα στην κοπέλα την ώρα που κοιμόταν, τοποθετώντας το κεφάλι της, στο ύψος του εσωρούχου του.

Ο 32χρονος εκβίασε την κοπέλα ότι εάν δεν συνευρεθούν σεξουαλικά θα στείλει σε άλλα άτομα τις φωτογραφίες.

Η κοπέλα τελικά μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, το προηγούμενο Σάββατο 13 Απριλίου και κατήγγειλε τον άνδρα, ο οποίος την επόμενη ημέρα προσήχθη.

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και στη συνέχεια αποχώρησε από το τμήμα λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Να σημειωθεί ότι κατασχέθηκε το κινητό του άνδρα, το οποίο θα σταλεί ως πειστήριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

ADVERTORIALS