Θύμα παράνομων μεταναστών έπεσαν χθες το βράδυ 3 άλλοι παράνονοι μετανάστες αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ Αφγανοί λήστεψαν Σύριους. Μάλιστα πρόκειτι για 3 διαφορετικές περιπτώσεις ,κάτι που σκορπιζει ανησυχία.
Οι Σύριοι οι οποιοι έπεσαν θύματα των Αφγανών βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού έχασαν όλη την περιουσια τους (κάποιες χιλιάδες ευρώ),την οποία είχαν αποκτήσει πουλώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία, για μια καλύτερη ζωή.
Δείτε φωτογραφίες από το φουσκωτό του λιμενικού στο οποίο το ταχύπλοο προσέκρουσε από τη δεξιά πλευρά - Ο δουλέμπορος χειριστής «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»
Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες, ανοικτά της Χίου. Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένων